VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Vzhledem k tomu, že nakupujete prostřednictvím internetového obchodu a nemáte možnost si nabízené zboží předem prohlédnout, pak v souladu s §53 odst. 7 zákona č.40/1964Sb. občanského zákoníku, máte jako zákazník právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.

Výběru přepravní společnosti prosím věnujte pozornost, různé druhy zboží vyžadují odlišný druh přepravy. Věnujte prosím pozornost našim doporučením viz níže.

 

VRACÍM GRANITOVÝ, KERAMICKÝ NEBO SKLENĚNÝ DŘEZ.

Tento druh zboží je velice křehký a náchylný na poškození při přepravě. Pokud přepravce neví co je uvnitř krabice, velmi často se stává, že dřez při přepravě rozbije. Z tohoto důvodu je nutné jej posílat jako kontrolovatelnou zásilku. Tento typ zboží (nejčastěji granitové dřezy) předávejte dopravci v otevřené krabici, ve které Vám byl dřez dodán a nechte přepravce překontrolovat, že je zboží v pořádku. Po kontrole si nechte přepravcem potvrdit, že od Vás zboží převzal v pořádku. Možnost zaslání zboží jako kontrolovatelné zásilky nabízí v současné době pouze firma TOPTRANS.

Ačkoliv je o něco dražší, než klasické kurýrní služby, máte u ní jistotu, že Vaše zboží doručí v pořádku a nepřídete o peníze za zboží, díky neuznané reklamaci kurýra, který nevěděl co veze.

 

VRACÍM NEREZOVÝ DŘEZ NEBO VODOVODNÍ BATERII

Tento druh zboží není až takové křehké povahy jako granitové dřezy a je možné jej posílat klasickými dopravními společnostmi. Při odeslání však dbejte na to, aby krabice ve které zboží odesíláte nebyla poškozená a důkladně zboží uvnitř krabice (zejména u nerezových dřezů) vystužte a zajistěte proti poškození.
 

ADRESA PRO VRÁCENÍ ZBOŽÍ

AQUASTONE.CZ
U Voříškova dvora 2743
370 04 České Budějovice

 

FORMULÁŘ PRO VRÁCENÍ ZBOŽÍ